O nama

Fornax je prisutan na međunarodnom tržištu odgovarajući na poslovne i tehničke izazove našeg vremena, radeći na složenim projektima od samih početaka, uvodeći različita sofverska rješenja i sustave (primarno workflow i workforce management sustave), integrirajući proizvode, sustave i aplikacije trećih strana te pružajući savjetovanje kako za gore navedene proizvode tako i za druga područja.

Velika većina naših djelatnika ima profesionalno iskustvo od deset i više godina tako da naš djelokrug rada obuhvaća – uz ostale – područje tehničkog upravljanja i upravljanje specifičnim zadacima, dizajn, upravljanje i optimizacija pozadinskih, administrativnih i procesa podrške kao i njihovo uvođenje. Tijekom rada razvili smo opsežno i izuzetno znanje u nekoliko područja IT-a. Naši uspješni projekti uključuju, ali nisu ograničeni na, projekte usmjerene rješavanju prigovora, ljudskih resursa, portabilnosti brojeva, tehničku detekciju i automatizirano otklanjanje greške te upravljanje ugovorima. Projekti obuhvaćaju cjelokupne sustave odgovorne za tehničko i opće upravljanje radnom snagom i dio su svjetskih B2B i B2C zalaganja.

Vjerujemo da uspjeh tvrtke ovisi o ljudima koji u njoj rade. Polažemo posebnu pažnju našim ljudskim resursima, obraćajući pozornost na kontinuiranu obuku naših zaposlenika kako bi se osiguralo njihovo unaprjeđenje u profesionalnom smislu i kontinuirano nadziremo njihov rad uz pomoć našeg sustava za procjenu performansi, omogućujući najveću moguću kvalitetu rada. Brz protok informacija između naših kolega služi istoj svrsi, ubrzavanju realizacije projekata. Posjedujemo ISO 9001:2008 certifikat.

Za razliku od velikih organizacija – zahvaljujući izostanku birokracije i krutih pravila – u mogućnosti smo brzo odgovoriti na promjene, uključujući mogućnost neposrednog razvoja. Zahvaljujući prilagodljivoj organizacijskoj strukturi i širokoj i čvrstoj mreži suradnika, u mogućnosti smo osigurati stručni tim prilagođen zahtjevima bilo kojeg projekta.

Fornax je skoro 25 godina na tržištu što pokazuje da se najviši nivo zadovoljstva naših korisnika i najbolja kvaliteta rada može postići lokalnim znanjem lokalnih zaposlenika. Fornax-ova predanost kvaliteti pokazuje se u uspostavljanju lokalnih tvrtki, ili pronalaženju lokalnih partnera kako bi se ispunile potrebe korisnika na najbolji mogući način. Fornax informatika d.o.o. osnovana je 2005. godine kao lokalna podružnica tvrtke Fornax u cilju opsluživanja hrvatskog tržišta.

Sve gore navedeno su činjenice. Međutim, Fronax nudi više svojim klijentima jer znamo da smo mi i naša stručnost samo dio priče. Vjerujemo da ne postoji učinkovit rad bez iskrene komunikacije, poštenog i profesionalnog odnosa. Profesionalizam i povjerenje su ključ našeg uspjeha.

 

bg_web_Eventus_full_horvat

szolgaltatas

Usluge

Različite stručne kompetencije u području IT-a i poslovne konzultacije, razvoja specijaliziranih softverskih rješenja, implementacije i integracije softvera, aplikacija i sustava te pružanje programske i sistemske podrške.

eventus180

Eventus

Eventus je softverski sustav za upravljanje poslovnim procesima i ljudskim resursima (work force) u potpunosti razvijen od strane Fornaxovih inženjera. Sustav se upotrebljava u brojnim europskim zemljama te je osvojio nekoliko nagrada.

solutions

Rješenja

Nudimo kompletna informacijska rješenja u domeni globalnog tržišta te u posebnim i istaknutim stručnim područjima.

Top